ETHICSCHOOL
Nieuw EthicSchool aanbod: doe-het-zelfcursus Verantwoord Innoveren

Uiteraard bent u een Maatschappelijk Verantwoord Ondernemer. Maar hebt u de capaciteit in huis om ook verantwoord te innoveren met nieuwe technologie waarvan de effecten op mens, milieu en maatschappij onzeker zijn?

EthicSchool biedt voor uw personeel een doe-het-zelfcursus Verantwoord Innoveren aan die met succes getest is, o.a. in het Koninklijk Instituut voor de Tropen in Amsterdam op 27 augustus 2014, tijdens de NMP-DeLA zomerschool over nanotechnologie voor water en energie in Monterrey, Mexico op 12 november 2014 en tijdens de Duurzame Nanotechnologieschool in Venetië, Italië op 16 januari 2015. Info: postbus@malsch.demon.nl

Dialoog over nanotechnologie
nanorechtenvrede: Youtube usermovies
Youtube usermovies

Meld u aan voor de EthicSchool nieuwsbrief (Engels)