ETHICSCHOOL
Lezing nanotechnologie en gezondheid goed ontvangen

Op 24 april sprak Ineke Malsch over nanotechnologie en gezondheid op het Wartburg College in Rotterdam. Deze lezing was onderdeel van een tweedaags project over nanotechnologie. Ze legde uit wat nanotechnologie is en gaf een overzicht van mogelijke kansen en risico’s voor de gezondheid. Ze presenteerde ook enkele toepassingen en discussies over mogelijke gezondheidsrisico’s van nanomaterialen die in de scheikundeles gemaakt kunnen worden zoals nanozilver, zeolieten, superhydrofobe stoffen, nanozonnecreme en nano ferrofluids. De presentatie is gebaseerd op materialen en concepten van EthicSchool www.ethicschool.nl

Dialoog over nanotechnologie
nanorechtenvrede: Youtube usermovies
Youtube usermovies

Meld u aan voor de EthicSchool nieuwsbrief (Engels)