ETHICSCHOOL
    Sustainable South East

    Video Pitch for project Sustainable South East


    Duurzaam innoveren

    “Duurzaam” lijkt nu vaak synoniem aan “Groen”, maar “Duurzame ontwikkeling is ontwikkeling die in de behoeften van huidige generaties voorziet zonder het vermogen aan te tasten van toekomstige generaties om in hun eigen behoeften te voorzien”, volgens het rapport “Our Common Future” van de Commissie Brundtland. Ineke Malsch gebruikt de Vermogensbenadering van de filosofe Martha Nussbaum om na te denken over duurzame ontwikkeling van nieuwe technologie op mondiaal niveau (in hoofdstuk 5 van haar proefschrift). Zie ook de roadmaps en aanbevelingen van het project NMP-DeLA (2015).

    Dialoog over nanotechnologie
    nanorechtenvrede: Youtube usermovies
    Youtube usermovies

    Meld u aan voor de EthicSchool nieuwsbrief (Engels)