ETHICSCHOOL
    Sustainable South East

    Video Pitch for project Sustainable South East


    EthicSchool training in Nano2All

    In het Europese project Nano2All wordt het EthicSchool concept uitgewerkt in trainingen voor deelnemers aan dialoog over nanotechnologie. In april en mei 2017 is trainingsmateriaal aangeboden aan deelnemers aan burgerdialogen in zes landen: Frankrijk, Israël, Italië, Spanje, Polen en Zweden. Op 22 mei 2017 interviewde Paulo Martins Ineke Malsch over de “Verantwoordelijkheid van burgers voor nanotechnologie”. Dit is een voorproefje van training van alle belanghebbenden die in het najaar deelnemen aan Nano2All dialoogbijeenkomsten. 

    Dialoog over nanotechnologie
    nanorechtenvrede: Youtube usermovies
    Youtube usermovies

    Meld u aan voor de EthicSchool nieuwsbrief (Engels)