ETHICSCHOOL
    Sustainable South East

    Video Pitch for project Sustainable South East


    EthicSchool training in Sustainable Nanotechnologies

    In het Europese project Sustainable Nanotechnologies SUN  heeft Ineke Malsch jonge onderzoekers getraind in Doe-Het-Zelf Ethiek van Nanomaterialen tijdens de Sustainable Nanotechnology Schools in Venetië, Italië, in 2015 en 2016. Het EthicSchool concept van verantwoord innoveren is tevens verder ontwikkeld in drie stakeholderbijeenkomsten in het kader van SUN, in 2014, 2015 en 2016.

    De resultaten van stakeholderconsultaties zijn geanalyseerd in deze publicaties:

    Ineke Malsch, Vrishali Subramanian, Elena Semenzin, Alex Zabeo, Danail Hristozov, Martin Mullins, Finbarr Murphy, Igor Linkov, Antonio Marcomini. Comparing mental models of prospective users of the Sustainable Nanotechnologies Decision Support System, in Environment, Systems and Decisions, online first, June 2017.

    Ineke Malsch, Vrishali Subramanian, Elena Semenzin, Danail Hristozov, Antonio Marcomini, Martin Mullins, Karena Hester, Eamonn McAlea, Finbarr Murphy, Syed A. M. Tofail. Empowering Citizens in International Governance of Nanotechnologies. In: Journal of Nanoparticle Research, 12 May 2015, 17:215

    Ineke MALSCH, Vrishali SUBRAMANIAN, Elena SEMENZIN, Danail HRISTOZOV and Antonio MARCOMINI, Supporting Decision Making for Sustainable Nanotechnology, in Environment, Systems and Decisions, online first, 17-02-2015, March 2015, Volume 35, Issue 1, pp 54-75

    Ineke MALSCH, Vrishali SUBRAMANIAN, Elena SEMENZIN, Danail HRISTOZOV and Antonio MARCOMINI “Collective decision making on risk management and sustainable manufacturing of nanomaterials and the role of decision support tools”. In Proceedings 5th STS Italia Conference: A Matter of Design: Making Society through Science and Technology Milan, 12–14 June 2014 

    Dialoog over nanotechnologie
    nanorechtenvrede: Youtube usermovies
    Youtube usermovies

    Meld u aan voor de EthicSchool nieuwsbrief (Engels)