ETHICSCHOOL
    Sustainable South East

    Video Pitch for project Sustainable South East


    EthicSchool workshops en online zomerschool

    In 2012-2013 zijn twee soorten workshops en een online EthicSchool zomerschool gehouden. Op 6 november 2012 leidden Koos van der Bruggen en Ineke Malsch de workshop Biosecurity-by-Design, voor biosecurity professionals. Op 21 maart 2013 leidde Ineke Malsch het spel over mensverbetering, met geïnteresseerden. Dit spel is ook gespeeld in de Janskerk in Utrecht tijdens de Paaswake op 30 maart 2013.  Van 9 t/m 13 september 2013 is de online zomerschool gehouden, met lezingen van Ineke Malsch, Guido Gorgoni, Lotte Krabbenborg, Paulo Martins, Brigitte Biermann, Jürgen Altmann, Alexei Grinbaum, Donald Bruce en Astrid Schwarz. 

    Dialoog over nanotechnologie
    nanorechtenvrede: Youtube usermovies
    Youtube usermovies

    Meld u aan voor de EthicSchool nieuwsbrief (Engels)