ETHICSCHOOL
    Sustainable South East

    Video Pitch for project Sustainable South East


    Ethiek en nanotechnologie

    Ook al staat nanotechnologie nog in de kinderschoenen, toch heeft het al veel discussie opgeroepen over ethische en maatschappelijke aspecten in Nederland en wereldwijd. Ineke Malsch heeft deze discussies onderzocht in haar proefschrift Ethics and Nanotechnology: Responsible development of nanotechnology at global level in the 21st century (Radboud Universiteit Nijmegen, 4 oktober 2011), en in een tiental samenwerkingsprojecten. Ze gaat graag met u in gesprek over de dilemma’s die deze nieuwe technologie oproept.

    Doelgroep: studenten en geïnteresseerden

    Dialoog over nanotechnologie
    nanorechtenvrede: Youtube usermovies
    Youtube usermovies

    Meld u aan voor de EthicSchool nieuwsbrief (Engels)