ETHICSCHOOL
Aanbod bedrijfstrainingen

Maatschappelijk Verantwoord Innoveren kun je leren. Het recept bestaat uit kennisoverdracht van ervaren deskundigen, gevolgd door doe-het-samen experimenten om de stof in de vingers te krijgen. EthicSchool biedt een afgewogen combinatie van theoretische kennis en praktische oefeningen met collega’s. Momenteel zijn de volgende trainingen beschikbaar, maar in overleg kunnen ook nieuwe trainingen op maat gemaakt worden. In de rechterkolom staan recente voorbeelden van EthicSchool-trainingen in het kader van Europese projecten.

Doe-het-zelf ethiek van sleuteltechnologie

Ethiek in Horizon 2020

EthicSchool Biosecurity module

EthicSchool Nanogeneeskunde module

EthicSchool Vooruitkijkspiegel

Dialoog over nanotechnologie
nanorechtenvrede: Youtube usermovies
Youtube usermovies

Meld u aan voor de EthicSchool nieuwsbrief (Engels)