ETHICSCHOOL
    Sustainable South East

    Video Pitch for project Sustainable South East


    Aanbod bedrijfstrainingen

    Maatschappelijk Verantwoord Innoveren kun je leren. Het recept bestaat uit kennisoverdracht van ervaren deskundigen, gevolgd door doe-het-samen experimenten om de stof in de vingers te krijgen. EthicSchool biedt een afgewogen combinatie van theoretische kennis en praktische oefeningen met collega’s. Momenteel zijn de volgende trainingen beschikbaar, maar in overleg kunnen ook nieuwe trainingen op maat gemaakt worden. In de rechterkolom staan recente voorbeelden van EthicSchool-trainingen in het kader van Europese projecten.

    Doe-het-zelf ethiek van sleuteltechnologie

    Ethiek in Horizon 2020

    EthicSchool Biosecurity module

    EthicSchool Nanogeneeskunde module

    EthicSchool Vooruitkijkspiegel

    Dialoog over nanotechnologie
    nanorechtenvrede: Youtube usermovies
    Youtube usermovies

    Meld u aan voor de EthicSchool nieuwsbrief (Engels)