ETHICSCHOOL
    Sustainable South East

    Video Pitch for project Sustainable South East


    EthicSchool biosecurity training module beschikbaar

    Een nieuwe biosecurity module is recent toegevoegd aan het aanbod van EthicSchool bedrijfstrainingen op het gebied van maatschappelijk verantwoord innoveren. Deze module is bedoeld om professionals in biotechnologie en andere levenswetenschappen te trainen in de omgang met ethische dilemma’s van dual use biosecurity issues. De training is recent getest tijdens een seminar over dual use export control bij het ISTC in Astana, Kazachstan, 12-13 oktober 2017. Download de flyer met meer informatie hier: http://ethicschool.nl/_files/EthicSchool%20biosecurity%20moduleNL.pdf

    Dialoog over nanotechnologie
    nanorechtenvrede: Youtube usermovies
    Youtube usermovies

    Meld u aan voor de EthicSchool nieuwsbrief (Engels)