ETHICSCHOOL
    Sustainable South East

    Video Pitch for project Sustainable South East


    Ethiek in Horizon 2020

    Overweegt u subsidie aan te vragen voor een project bij het Europese Horizon 2020 onderzoeksprogramma? Dan moet u standaard uitleggen welke ethische, milieu- en veiligheidsrisico’s uw project meebrengt, en hoe u daarmee omgaat. Externe deskundigen beoordelen deze ethische zelf-evaluatie. Op basis van hun oordeel, kan de Europese Commissie aanvullende eisen in het contract opnemen. Kom goed beslagen ten ijs, en laat uw medewerkers trainen in ethisch verantwoorde projectvoorstellen schrijven. Ineke Malsch deelt graag haar ervaring.

    Dialoog over nanotechnologie
    nanorechtenvrede: Youtube usermovies
    Youtube usermovies

    Meld u aan voor de EthicSchool nieuwsbrief (Engels)