ETHICSCHOOL
    Sustainable South East

    Video Pitch for project Sustainable South East


    Boekpresentatie “Future Technologies We Want”

    Op 26 maart van 16.00-19.00 uur wordt mijn nieuwe boek “Future Technologies We Want” gepresenteerd in een paneldiscussie gevolgd door signeersessie en borrel. Locatie: bedrijvencentrum Rudolf Magnus in Utrecht, Vondellaan 76-174, naast station Utrecht Vaartsche Rijn. www.rudolfmagnus.com

    Future Technologies We Want wordt uitgegeven door Wolf Legal Publishers www.wolfpublishers.com  en ligt vanaf 2 April in de boekhandel. Het gaat over de positieve en negatieve rollen van technologie in relatie tot duurzame ontwikkeling, en hoe overheden, onderzoekers, bedrijven, maatschappelijke organisaties en burgers op wereldschaal samen kunnen werken aan verantwoorde en duurzame technologieontwikkeling. Zie ook het programmaboekje. U kunt het boek al bestellen via Bol.com.

    Info en aanmeldingen: postbus@malsch.demon.nl 

     

    Dialoog over nanotechnologie
    nanorechtenvrede: Youtube usermovies
    Youtube usermovies

    Meld u aan voor de EthicSchool nieuwsbrief (Engels)