ETHICSCHOOL
    Sustainable South East

    Video Pitch for project Sustainable South East


    Democratische inspiratie

    Zondagmiddag 10 juni zijn we als onderdeel van het vormselproject van Katholiek Utrecht met zeven kinderen en drie volwassenen op onderzoek uitgegaan in het Fort van de Democratie. In tweetallen gingen we in gesprek over uiteenlopende vragen. We testten onze kennis van de Tweede Wereldoorlog, en verschilden van mening over Zwarte of Gekleurde Piet. Hoe gastvrij zijn we voor vluchtelingen en asielzoekers, en hoever willen we gaan om onze mening kracht bij te zetten? Bij welke groep voelen we ons thuis, en bij welke juist niet? Niemand heeft de waarheid in pacht, maar de verschillende antwoorden bieden aanknopingspunten om verder te praten. Info: www.fortvandedemocratie.nl

    Dialoog over nanotechnologie
    nanorechtenvrede: Youtube usermovies
    Youtube usermovies

    Meld u aan voor de EthicSchool nieuwsbrief (Engels)