ETHICSCHOOL
    Sustainable South East

    Video Pitch for project Sustainable South East


    Future Technologies We Want gepresenteerd in Utrecht

    Op 26 maart van 16.00-19.00 uur is mijn nieuwe boek “Future Technologies We Want” gepresenteerd in een geanimeerde paneldiscussie in bedrijvencentrum Rudolf Magnus aan de Vondellaan in Utrecht. Future Technologies We Want is uitgegeven door Wolf Legal Publishers www.wolfpublishers.com  en ligt sinds 2 April in de boekhandel. Het gaat over de positieve en negatieve rollen van technologie in relatie tot duurzame ontwikkeling, en hoe overheden, onderzoekers, bedrijven, maatschappelijke organisaties en burgers op wereldschaal samen kunnen werken aan verantwoorde en duurzame technologieontwikkeling. Zie ook het programmaboekje. U kunt het boek bestellen via Bol.com.

    Dialoog over nanotechnologie
    nanorechtenvrede: Youtube usermovies
    Youtube usermovies

    Meld u aan voor de EthicSchool nieuwsbrief (Engels)